Home   Στόλος/Τιμές   Περιοχές   Photo Gallery   Φόρμα Επικοινωνίας   Προγράμματα Hotel & Sailling

3 days hotel and 4 days sailing program Hotel luxury staying & sailing Explorations, Ιδιωτική κρουαζιέρα στην Χαλκιδική, Ιδιωτική κρουαζιέρα στις Βόρειες Σποράδες, Ψάρεμα τόνου –Big Game fishing, Day Sailling Exclusion

Διαδικασία για την ενοικίαση σκάφους
Βήμα πρώτο
Ενημερώστε μας για τις ιστιοπλοϊκές διακοπές σας είτε με το τηλέφωνο είτε με FAX είτε με e-mail, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Για να σχεδιάσουμε το πακέτο διακοπών που είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας παρακαλούμε αναφέρετε τις παρακάτω πληροφορίες:
 • Το ιστιοπλοϊκό σκάφος της προτίμηση σας συμπεριλαμβάνοντας αριθμό καμπίνων και wc.
 • Τις ημερομηνίες ενοικίασης που σας ενδιαφέρουν
 • Το λιμάνι αναχώρησης
 • Tον αριθμό των ατόμων
 • Εάν χρειάζεστε skipper
Βήμα δεύτερο
Σας στέλνουμε την πρόσφορα μας και το προτεινόμενο σκάφος παραμένει "κρατημένο" στο όνομα σας για μια εβδομάδα. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο παρακαλώ ειδοποιήστε μας.
 
Βήμα τρίτο
Επιβεβαιώνετε την κράτηση σας συμπληρώνοντας την φόρμα Κρατήσεων.

Εμείς σας στέλνουμε 5 ναυλοσύμφωνα υπογεγραμμένα από εμάς και εγκεκριμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
Για να διαβάσετε το ναυλοσύμφωνο πιέστε εδώ
 
Βήμα τέταρτο
Υπογράφετε τα ναυλοσύμφωνα και μας στέλνετε τα 4 αμέσως πίσω. Κρατάτε το τελευταίο αντίγραφο ως απόδειξη της κράτηση σας.
 
Τρόπος πληρωμής
30 % του συνολικού ναύλου απαιτείται σαν προκαταβολή και θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι 1 εβδομάδα από την συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεων. Σε περίπτωση μη καταβολής της προκαταβολής το ναυλοσύμφωνο δεν είναι έγκυρο.
Το υπόλοιπο 70% του συνολικού ναύλου καταβάλλεται την ημέρα της επιβίβασης στο σκάφος.
 
Ακυρώσεις
Ακύρωση 2 μήνες πριν την έναρξη του ναύλου ο πελάτης καταβάλει μόνο 84 euro για τα έξοδα επικοινωνίας. Ακύρωση 1 μήνα πριν την έναρξη του ναύλου ο πελάτης καταβάλει μόνο την προκαταβολή του ναύλου(30% του συνολικού ναύλου). Σε περίπτωση που το σκάφος ενοικιαστεί από τρίτους με τους ίδιους όρους τότε καταβάλλονται μόνο 84 euro για τα έξοδα επικοινωνίας. Ακύρωση σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός πριν την έναρξη του ναύλου ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το συνολικό κόστος του ναύλου. Σε περίπτωση που το σκάφος ενοικιαστεί από τρίτους με τους ίδιους όρους τότε καταβάλλονται μόνο 84 euro για τα έξοδα επικοινωνίας. Ακυρώσεις κατά την διάρκεια του ναύλου περιγράφονται στο ναυλοσύμφωνο.
 
Τι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης:
 • Ασφάλεια του σκάφους για ζημίες προς το σκάφος και τον εξοπλισμό του, προς τρίτους, και αστικής ευθύνης, συνολικού ποσού 530,000 euro.
 • Kαθαρές πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες
 • Κατανάλωση υγραερίου, λαδιού και λιπαντικών κινητήρα
 • Βοηθητικό βαρκάκι 2.60μ με εξωλέμβιο
 
Τι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης
 • Τρόφιμα, ποτά ,και άλλες προμήθειες
 • Η κατανάλωση καύσιμου και νερού κατά την διάρκεια των διακοπών σας
 • Το σκάφος θα πρέπει να παραδοθεί καθαρό όπως στην αρχή του ναύλου, διαφορετικά θα γίνει έχτρα χρέωση 60 euro
 • Φόρος ΦΠΑ 4%
 
Προμήθειες για το σκάφος
Τρόφιμα, ποτά, και άλλες προμήθειες μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα κοντά στα λιμάνια επιβίβασης. Με ευχαρίστηση μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην μεταφορά των προμηθειών σας από το κατάστημα στο σκάφος. Σε περίπτωση που θέλετε οι αρχικές προμήθειες να γίνουν από εμάς αυτό μπορεί να γίνει στέλνοντας σε εσάς λίστα την οποία συμπληρώνετε και μας την αποστέλλετε πίσω.
 
Διαδικασίες επιβίβασης
Το σκάφος θα είναι έτοιμο στην άφιξη σας. Το προσωπικό μας θα σας εξηγήσει όλες τις λειτουργίες του σκάφους αναλυτικά, και θα διεκπεραιώσει τις απαραίτητες διαδικασίες απόπλου από το λιμεναρχείο. Κατά την αποβίβαση θα σας περιμένουμε στο λιμάνι για τις απαραίτητες διαδικασίες αποβίβασης
 • Check in time is : 17:00 pm
 • Check out time is: 10:00am local time
 
Ιστιοπλοϊκά Διπλώματα
Δυο άτομα του πληρώματος θα πρέπει να έχουν δίπλωμα ιστιοπλοΐας. Για την δική σας ασφάλεια πρώτα αλλά και του σκάφους δεύτερον, εάν διαπιστώσουμε ότι δεν μπορείτε να διευθύνετε το σκάφος, διατηρούμε το δικαίωμα να τοποθετήσουμε skipper με έξοδα του πελάτη.
 
Εγγύηση Σκάφους
Κατά την επιβίβαση του σκάφους ο πελάτης θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση η οποία επιστρέφεται στην αποβίβαση εφόσον καμία ζημία δεν έγινε στο σκάφος και τον εξοπλισμό του. Σε περίπτωση κάποιας απώλειας είναι εύθηνη του ενοικιαστή να την αναπληρώσει, διαφορετικά θα χρεωθεί αντίστοιχα με το αντικείμενο που χάθηκε η με την ζημία που έγινε. Τρόποι καταβολής Εγγύησης είναι επιταγή, μετρητά, Post authorization της πιστωτικής σας κάρτας (Visa, MasterCard)
Γιατί Με Εμάς   Πληροφορίες Κρατήσεων   On-Line Κρατήσεις   Sailing Tips
Links   F.a.q   Privacy Policy   Sitemap   Testimonials