Home   Στόλος/Τιμές   Περιοχές   Photo Gallery   Φόρμα Επικοινωνίας   Προγράμματα Hotel & Sailling

3 days hotel and 4 days sailing program Hotel luxury staying & sailing Explorations, Ιδιωτική κρουαζιέρα στην Χαλκιδική, Ιδιωτική κρουαζιέρα στις Βόρειες Σποράδες, Ψάρεμα τόνου –Big Game fishing, Day Sailling Exclusion

            

Ιδιωτική κρουαζιέρα στις Βόρειες Σποράδες

Διάρκεια: 7 νύχτες 8 ημέρες

Περιλαμβάνει: έμπειρο Καπετάνιο, Βοηθό, Καύσιμα, κλινοσκεπάσματα, Νερά.

Επιπλέον δυνατότητα: Πλήρη διατροφή με 30 ευρώ/ημέρα το άτομο από σεφ 6 αστέρων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μενού παρακαλώ ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: Menu

Οι θαλάσσιες εξορμήσεις σας θα πραγματοποιούνται με ένα καινούργιο άνετο ιστιοφόρο σκάφος μας, το οποίο είναι 13 μέτρων μήκους και διαθέτει 3 καμπίνες, 2 WC, κουζίνα, σαλόνι, ντουζιέρες, κτλ. Το σκάφος διαθέτει όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και ξεκούραση των επιβατών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σκάφος παρακαλώ ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο:

FAFOS II Χαρακτηριστικά       FAFOS II photo gallery

MITHAS Χαρακτηριστικά        MITHAS  photo gallery

 
1η μερα Επιβίβαση 1 .30 μμ Μαρμαράς – Κυρα παναγιά Περιήγηση στο Θαλάσσιο Πάρκο της Μεσογειακής Φώκιας Η κυρα παναγιά μαζί με το νησί Σκατζουρα αποτελούν το κυρίως σύμπλεγμα του θαλάσσιου πάρκου για την σπάνια μεσογειακή φώκια. Την κυρα παναγιά την επισκέπτονται μόνο σκάφη και δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι. το νησί ανήκει στην μονή της Αγίας  Λαύρας. Η περιοχή αγκυροβολιάς είναι από τις πιο όμορφες ακτές του Βόρειου Αιγαίου με καταγάλανα νερά και ένα μικρό νησάκι στο κέντρο.
2η μερα Κυρα παναγιά – Στάση Χρυσή Άμμος (Αλόννησος) από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της Αλοννήσου με κρυστάλλινα νερά - διανυκτέρευση Στενή Βαλα (Αλόννησος) είναι ένα χωριό και συλλέγει αρκετούς ιστιοπλόους από όλο τον κόσμο.
3η μερα Στενή βαλα – Στάση νήσος περιστέρα ένα έρημο νησί νότια της Αλοννήσου. Η παραλία είναι ένα μικρό φιόρδ με πολύ καλή προστασία από τους καιρούς όπου μόνο σκάφη μπορούν να προσεγγίσουν  Διανυκτέρευση στο Πατητήρι - είναι το βασικό λιμάνι της Αλοννήσου επίσκεψη στο μουσείο της μεσογειακής φώκιας.
4η μερα Πατητήρι- Το πρωί επίσκεψη στην αρχαία χώρα που βρίσκεται ψηλά στο βουνό επειδή κατά την διάρκεια των πειρατών παρείχε μεγαλύτερη ασφάλεια στους κατοίκους. Πρόσφατα ανακαινισμένη, μαγεύει με τα στενά σοκάκια της και την απεραντοσύνη του τοπίου από ψηλά. Στάση άσπρη άμμος από τις πιο όμορφες παραλίες της Αλόννησου όπου τα πεύκα πέφτουν μέχρι την θάλασσα  – Διανυκτέρευση Σκόπελος χτισμένη στο πάνω στο βουνό, τα σπίτια της μοιάζουν να έχουν σκαρφαλώσει, τα δρομάκια της στενά σαν των Κυκλάδων με μια απέραντη ζεστασιά. Είναι η ομορφότερη πόλη των Σποράδων.
5η μερα Σκόπελος-  στάση στην Σταφυλο όπου βρίσκεται και ο τάφος του βασιλιά Σταφυλου γιου του Μίνωα από την Κρήτη. Διανυκτέρευση στον Αγνοντα το νότιο λιμάνι της Σκοπέλου.
6η μερα Αγνοντας - στάση στον Πάνορμο ένας όρμος όπου τα δένδρα γλύφουν την θάλασσα. Τα σκάφη δίπλα το ένα στο άλλο συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Διανυκτέρευση στην Σκιάθο το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων.
7η μερα Σκιάθος -  στάση στα Σπαλαθρονησια  Χαλκιδικής για μπάνιο διανυκτέρευση στον λιμάνι του Νέου Μαρμαρά.
8η μερα Αναχώρηση για το αεροδρόμιο Μακεδονία

Για περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή που θα γίνονται οι θαλάσσιες εξορμήσεις παρακαλώ ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: Chalkidiki

Τιμοκαταλογος

Περίοδος

Μέχρι Απρ. 28

Απρ 28 / Ιουν 9

Ιουν 09 / Ιουλ 07

Ιουλ 07 / Αυγ 25

Αυγ25 / Σεπ 15

Σεπ 15 / Οκτ 5

Από Οκτ 05

 

410

450

515

550

515

450

410

*Οι τιμές είναι σε ευρώ/ μέρα το σκάφος

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

Ασφάλεια του σκάφους έως 500.000ευρω

Καθαρά κλινοσκεπάσματα κουβέρτες πετσέτες

Καπετάνιος με 15 χρόνια εμπειρία

Βοηθός

Καύσιμα , νερά, κτλ

Κόστος μαρίνας

 

 

 

 

  • Σε περίπτωση που δεν θέλετε βοηθό γίνεται έκπτωση 40 ευρώ /μέρα

  • Πλήρης διατροφή στο σκάφος( Πρωινό , μεσημεριανό βραδινό, ενδιάμεσα σάντουιτς) 30 ευρώ το άτομο

Υπάρχει δυνατότητα να διαμορφώσουμε διαφορετικό πακέτο διακοπών όσον αφορά τις ημέρες αλλά και τα άτομα. Παρακαλούμε ζητήστε την προσφορά μας

Γιατί Με Εμάς   Πληροφορίες Κρατήσεων   On-Line Κρατήσεις   Sailing Tips
Links   F.a.q   Privacy Policy   Sitemap   Testimonials